سفارش عمده میگو خشک شور
میگو از غذاهای لذیذ و مفید دریایی است که در سبد غذایی بسیاری از کشورها پای ثابت است. میگو را نمک اندود کرده و در محیط مناسب خشک میکنند و از آن استفاده می کنند. میگو خشک شور را در غذاهای مختلف و با ادویه ها و طعم های گوناگون پخته و مصرف می کنند. فواید بسیار زیاد میگو در کنار طعم خوشمزه آن، بازار خوبی برای فروش آن در داخل و خارج از کشور ساخته است.
میگو خشک شور چیست؟
غذاهای دریایی بسیار متنوع هستند. از خرچنگ های متنوع دریایی گرفته تا انواع ماهی های دریایی که در تمام جهان استفاده های متنوعی در پخت غذاهای مختلف دارند. میگو نیز از این قاعده مستثنی نیست. انواع میگو در پخت انواع غذاهای مختلف در تمام جهان از مصارف خانگی تا رستوران های معتبر از میگو در منوی اصلی خود استفاده می کنند.
انواع میگو خشک را با استفاده از انواع ادویه ها آماده سازی کرده و به دلیل مزیت های آن به نسبت میگوی تازه، روند استفاده ی روبه رشدی دارد. میگوی خشک شور از دو لحاظ بر میگوی تازه برتری دارد:
- میگو خشک شور بوی خام و خاص و گاها زننده ی میگوی تازه را نمی دهد و از این رو غالب افراد از خوردن آن لذت می برند.
- برای نگهداری میگوی تازه نیاز به محل های نگهداری خاص می باشد که میگوی خشک شور اینگونه نیست. اگر میگوی تازه را به خوبی نگهداری نکنیم موجب گندیدن آن شده و قابل مصرف نخواهد بود.
میگو ها را در شهرهای حاشیه ی خلیج فارس به شیوه های متفاوتی خشک و شور می کنند. سه روش متداول خشک کردن میگو به صورت زیر است:
- میگو ها را در کاسه های بزرگ می حوشانند و آب پز می کنند. سپس با نخ از جایی آویزان می کنند و به آن نمک و ادویه می پاشند و می گذارند تا خشک شود.
- میگو ها را در ماهیتابه ریخته و به آن نمک و ادویه اضافه می کنند و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهند. بعد آن ها را در جایی خشک بر روی پارچه ای تمیز جلوی آفتاب پهن می کنند.
- میگوی تازه با پوست و سر را در یک قابلمه با مقدار زیادی نمک می جوشانیم. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه و بعد از اینکه میگو آماده شد آنرا بر روی پارچه ای خشک و زیر نور آفتاب پهن می کنیم و هر روز زیر و رو می کنیم تا بطور کامل خشک شود. سپس آن ها را در کیسه ای ریخته و به آرامی به زمین می کوبند تا پوست و سر آن جدا شود و آماده ی پخت گردد.
ارزش غذایی میگو خشک شور
میگو همانند همه ی غذاهای دریایی دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. انواع میگو نیز دارای ارزش های غذایی متفاوتی می باشند اما بصورت کلی در هر میگو مقادیر زیادی از عناصر و ویتامین های زیر موجود می باشد:
- ویتامین گروه نوع A
- ویتامین گروه نوع D
- مقادیر زیادی کلسیم
- مقادیر زیادی منیزیم
- مقادیر زیادی فسفر
- پتاسیم
- سدیم به مقدار زیاد
- روی و آهن
- میگو هم چنین دارای مقادیری از چربی های مفید برای بدن است.
ارزش غذایی بالای میگو این خوراکی دریایی خوشمزه را به یکی از مفید ترین خوراکی ها برای درمان بسیاری از بیماری ها بدل کرده است. از طرفی مصرف آن نیز برای افراد سالم مانع از ایجاد افسردگی شده و طراوت و شادابی خاصی به فرد می دهد.
عرضه کننده انواع میگو خشک شور
عرضه میگو خشک به بازارهای داخلی و خارجی بیشتر از شهرهای حاشیه خلیج فارس صورت می گیرد. وجود میگوی تازه و طبیعی و هم چنین پخت و آماده سازی خاص از ویژگی های منحصر بفرد آن می باشد. مجموعه مرویش در شهرستان بوشهر با سابقه طولانی و موفق در زمینه ی تامین و تهیه غذاهای دریایی و میگو برای مصارف داخلی و خارجی آماده تامین سفارش میگو خشک مورد نیاز برای بازارهای داخلی و جهانی است. کیفیت و قیمت مناسب و تهیه و بسته بندی مثال زدنی محصولات مرویش رضایت مشتریان را در طول سال های متمادی به دنبال داشته است.
These are very complicated issues propecia uk 80 However, in patients with concurrent spinal cord injury, current literature supports the use of steroids
Young adult mice were treated with lithium or vehicle water for two weeks, and brain tissues were harvested and stained for BrdU and Doublecortin Fig 6A and 6B propecia alternative
Prochlorphenazine is often the drug of choice with children, and it has established oral, rectal, and parenteral doses lasix for chf He was restarted on zidovudine within 24 h of discontinuation and continued to be clinically stable on 12 week follow up