میگو خشک
براي تهيه ميگو خشك، ميگوهاي تازه بعد از صيد به كارخانجات فرآوري ميگو منتقل ميشوند و پس از شست و شو و پخته شدن به طور كامل پاك شده و سپس خشك و بستهبندي ميگردد. اين نوع ميگو بسيار لذيذ بوده و علاوه بر استفاده به عنوان آجيل، در پخت غذاهاي مختلفي مانند ميگوپلو، ميگو سرخ كرده، ميگو پفكي و … به كار ميرود. اين محصول در كشورهاي اروپايي و آسياي جنوب شرقي، مانند خاويار به عنوان يك محصول بسيار لوكس شناخته ميشود و بيشتر در هتلها و رستورانهاي بزرگ به عنوان تنقلات يا پيش غذا ارايه ميگردد.از جمله مزاياي ميگو خشك اين است كه به دليل خشك و نمكي بودن آن، نيازي به نگهداري در يخچال و سردخانه ندارد و اين امر موجب كاهش هزينه حمل محصول نسبت به ميگوي تازه شده است؛ چرا كه براي حمل آن نيازي به كاميون سردخانهدار نيست.