ماهي هامور
ماهي هامور يکي از گونههای ماهی جنوب ميباشد که از گوشت سفت و خوشمزهاي برخوردار است، پوست این ماهی بسیار لعابدار بوده و در تهیه خورشت از آن استفاده میشود. ماهی هامور برای سرخ کردن، تهیه قلیه ماهی و کبابی استفاده میگردد. این ماهی از جمله ماههاي درجه یک جنوب به شمار میرود. بهترین نوع این ماهی هامور سفید میباشد. گوشت ماهی هامور دارای فسفر بسیار فراوان است و چرب نبودن آن باعث شده خیلی راحت مورد استفاده قرار گیرد. این ماهی روی بسترهای نرم و مناطق ساحلی با بستر سخت زیست میکند، همچنین وارد مصب رودخانه نیز میشود.