خریدار میگو خشک ریز آجیلی
میگو خشک شده یکی از محصولات جدید تولیدکنندگان میگو است. میگو خشک شده که میگو سوخاری نیز نامیده می شود گوشتی صورتی دارد و لذیذ و خوشمزه است. میگو خشک شده به عنوان آجیل یا میان وعده مصرف می شود و البته یکی از تنقلات لوکس به حساب می آید. میگو خشک برخلاف میگو تازه ماندگاری طولانی داشته و نیاز به نگهداری در یخچال و فریزر ندارد. اگر خریدار میگو خشک ریز آجیلی هستید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
روش های خشک کردن میگو
برای تهیه میگو خشک شده در منزل، سه روش وجود دارد که در تمام این روش ها شیوه سنتی و قدیمی خشک کردن که قرار دادن در آفتاب است، مشترک می باشد. میگو تازه را پس از صید شسته و به روش های زیر خشک می کنند.
۱. میگو را در آب می جوشانیم و به آن نمک اضافه می کنیم. آن ها را آبکش کرده و دوباره به آن ها نمک می پاشیم. سپس ان ها را در آفتاب قرار داده تا خشک شوند.
۲. میگوها را در ماهیتابه ای بزرگ ریخته، نمک می پاشیم و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم. سپس ان ها را زیر نور آفتاب قرار می دهیم تا خشک شوند.
۳. میگوها را در ظرفی پر از اب دیخته و مقدار زیادی نمک به آن میفزاییم. تا زمانی که رنگ میگو نارنجی شود آن ها را می جوشانیم. سپس آن ها را آبکش کرده و در آفتاب قرار می دهیم تا خشک شوند.
پس از خشک شدن میگو آن ها را در پارچه ای می ریزیم، به آرامی به زمین می زنیم تا پوست خشک شده از آن جدا شود.
برای تولید میگو خشکدر کارخانه پس از شستشوی میگو، آن ها را در آب جوش پر از نمک می جوشانند. سپس آن ها را در دستگاهی قرار داده تا آب خود را پس دهند. بعد از آن در جلوی نور آقفتاب یا با دستگاه خشک کن، آن ها را خشک می کنند. پوست و رگ آن ها در مرحله بعد گرفته شده و بسته بندی می شوند.
ضایعات آن ها مانند پوست و سر میگو آسیاب شده و برای خوراک دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرند.
مرکز فروش میگو خشک ریز بسته بندی
برای آشنایی با مراکز فروش میگو خشک بسته بندی از اطلاعات موجود در این سایت استفاده کنید. شما می توانید میگو خشک ریز مورد نظر خود را پس از مشاهده عکس، قیمت و مشخصات از طریق سایت و با فشردن یک کلیک به صورت آنلاین سفارش دهید. علاوه بر این کارشناسان و مسئولین فروش سایت آماده ارائه خدمات و ثبت سفارش های شما هستند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.