🔹 مجموعه مرویش شما را به خرید بهترین انواع محصولات دریایی دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که محصولات دریایی خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.
  • 11 + 4 =
,

توزیع کننده ماهی جنوب عمده

دریای شمال و جنوب ایران ماهی های مخصوص به خود دارد. استان هایی که از دریا دور هستند دسترسی راحتی به ماهی های تازه ندارند و یا به دلیل عدم شناخت درست از انواع ماهی ها ممکن است در هنگام خرید دچار سرگردانی شوند و یا به دلیل عرضه محدود در فروشگاه های پروتئینی امکان دارد نتواند ماهی مورد نظر را به مقدار دلخواه خریداری نمایند. در این مقاله قصد داریم با ماهی جنوب عمده و توزیع کننده آن آشنا شویم.
توزیع کننده ماهی جنوب عمده

اطلاعاتی درباره ماهی جنوب

اطلاعاتی درباره ماهی جنوب به تمامی ماهی هایی که در آب های دریای جنوب و خلیج فارس زیست و پرورش می یابد ماهی جنوب می گویند. دریای جنوب به اقیانوس راه دارد پس جز آب های آزاد محسوب می گردد و ماهی های آن شرایط زیستی خاص و تنوع بیشتری دارند نسبت به دریای شمال که جز آب های بسته و در واقع دریاچه است.

ماهی جنوب بر اساس طعم و مزه و محبوبیت بین مردم به درجات مختلفی تقسیم بندی می شود. در نوع ممتاز آن ماهی حلوا سفید قرار دارد که مردم بومی آن را زبیدی به معنی برگزیده نام گذاری نمودند. گوشت سفیدی که به راحتی از اسکلت جدا می شود از ویژگی بارز ماهی حلوا جنوب است. نوع سیاه آن یا همان ماهی حلوا سیاه جز ماهی های درجه دو است و گوشت تیره تری دارد.

شوریده یا موش دندان نیز از دیگر ماهی های ممتاز با تیغ کم است و هم چنین راشگو با طعم بی نظیرش. قباد با گوشت لطیف و پرچرب، ماهی شیر جنوب یا چنعت بدون تیغ جز ماهی های درجه یک محسوب می گردد. از ماهی جنوب درجه دو می توان به ماهی هامور با گوشت سفت اما طعم بی نظیرش که هیچ از ماهی درجه یک کم ندارد و هم چنین ماهی سنگر سر (که در برخی گویش ها به آن دختر ناخدا می گویند) و شعری صبور، بیاح و غیره را نام برد.

حسون،سارم، گیش، سلطان ابراهیم، سرکلا، سارم از جمله ماهی های ارزان قیمت در درجه سوم ماهی جنوب هستند که افراد غیر بومی شاید گوششان به این نام ها آشنا نباشد. کباب با گوشت قرمز یا صورتی جز ماهی های تن است هم چنین شیر ماهی و قباد که شکل ظاهری مشابهی دارند با پولک های نازک که راحتی کنده می شوند برای همین آن را در فروشگاه ها همیشه بدون پولک می بینیم.

توصیه هایی برای نگهداری ماهی در فریزر

توصیه هایی برای نگهداری ماهی در فریزر در وهله اول توصیه می گردد از ماهی های تازه استفاده کنید. طبیعتاً ماهی و یا هر نوع ماده غذایی دیگر به صورت تازه کیفیت بالا تر و خواص بیشتری دارد. اما عدم دسترسی به دریا، ساکنان استان های مرکزی ایران را مجبور به خرید عمده و فریز نمودن ماهی ها نموده است.

ماهی ها در فروشگاه ها به دو صورت منجمد و تازه عرضه می گردد. ماهی منجمد را پس از درآوردن از بسته بندی به قطعات مناسب تقسیم کنید و با توجه به تاریخ تولید و تاریخ انقضای درج شده روی بسته آن را در فریزر نگهداری نمایید. چون به روش صنعتی فریز شدند تا شش ماه می توان نگه داشت حال آن که ماهی های تازه در یخچال های فریزر خانگی نهایتا تا سه ماه کیفیت خود را حفظ می نماید.

قبل از قرار دادن ماهی تازه در فریزر حتما آن را تمیز کرده، دم و باله ها را جدا کنید خوب بشویید و به قطعات مورد نیاز تقسیم بندی کرده و در دمای هجده درجه زیر صفر قرار دهید. از روی هم قرار دادن بسته های مختلف خودداری شود چرا که در این صورت جریان هوای سرد به تمام قسمت های ماهی منتقل نمی شود و عمل انجماد ناقص صورت می گیرد.

هدف از فریز کردن غیر فعال نمودن باکتری هایی است که فعالیت آن ها روی مواد غذایی به مرور زمان باعث فساد می گردد. فریز کردن باعث عدم فساد مطلق نمی گردد بلکه تنها زمان فاسد شدن را به تعویق می اندازد پس ماهی و هر ماده غذایی هر چه زودتر از انجماد خارج و مصرف گردد بهتر است.

نکته آخر که خیلی مهم است در آوردن ماهی از حالت انجماد است. بعضی افراد به دلیل عجله داشتن ماهی منجمد را بلافاصله روی حرارت یا آب گرم قرار می دهد که کار بسیار غلطی می باشد و باعث فعال شدن باکتری ها و میکروب و آلودگی و فساد ماهی می گردد. بهترین روش این است که پس از خارج کردن از فریزر آن را به مدت یک شبانه روز در دمای یخچال نگه داریم تا کم کم یخ آن باز شود.

آشنایی با روش های پخت ماهی

آشنایی با روش های پخت ماهی در هر روش پخت مهمترین اقدام قبل از هر چیزی از بین بردن بوی ضخم ماهی و طعم دار نمودن آن با روش های مختلف است. هر ماهی روش خاص طبخ مخصوص به خود را می طلبد. مثلا ماهی هامور را به دلیل داشتن لعاب روی پوست آن برای شما خورشت و قلیه ماهی استفاده می کنند.

محبوب ترین روش سوخاری بودن ماهی با پودر سوخاری، تخم مرغ، آب لیمو ترش و ادویه و سرخ نمودن آن در روغن فراوان است. کباب کردن ماهی روی منقل از دیگر روش ها است به این ترتیب که پس از طعم دار کردن و خواباندن ماهی به مدت دو ساعت در یخچال آن را روی توری مخصوص قرار می دهند.

سالم ترین روش بخار پز و آب پز کردن (ماهی فویل پیچ شده درون آب در حال جوش) است. قلیه ماهی، شکم پر کردن با سبزیجات و مغزیجات مختلف، دودی نمودن، نمک سود کردن، کوکو ماهی، سوشی از دیگر روش های پخت می باشد.

فروشندگان عمده ماهی جنوب

فروشندگان عمده ماهی جنوب از چالش های استان های مرکزی که از دریا دور هستند عدم دسترسی راحت به ماهی تازه است و یا یک نوع خاص ماهی که مد نظرشان است می باشد چرا که فروشندگان خرده تنها به عرضه تعداد محدودی ماهی اکتفا می نمایند که مشهور تر است.

فروشندگان ماهی جنوب با عرضه عمده انواع ماهی های تازه نیاز مصرف کنندگان را به خوبی رفع می نمایند. مهم ترین مزیت مراجعه به این فروشندگان تنوع و گستردگی عرضه است که به طور خاص روی ماهی جنوب کار می کنند.

به دلیل حذف واسطه و فروش مستقیم قیمت ماهی تازه بسیار ارزان تر از فروشگاه های خرده فروشی ماهی است. برای دسترسی راحت تر به این مراکز فروشگاه های اینترنتی دایر شده است تا مشتریان در سراسر کشور به راحتی به ثبت سفارش بپردازند و از کیفیت و تازگی و سالم بودن ماهی جنوب مطمئن باشند.

🔹 مجموعه مرویش شما را به خرید بهترین انواع محصولات دریایی دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که محصولات دریایی خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.
  • 10 − 5 =
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.